Geen Dogshow Eindhoven 2021.

Het bestuur van Dogshow Eindhoven heeft op 2 september 2020 besloten om in februari 2021 geen show te organiseren.

Onze verantwoordelijkheid is primair de gezondheid van exposanten, standhouders, keurmeesters, ringmedewerkers en alle andere vrijwilligers te waarborgen. Wij willen niet het risico lopen dat er mensen op de show besmet worden met het virus waar tot nu toe nog geen definitieve vaccinatie en/of behandeling voor is.

Vanwege het Corona-virus worden er grote beperkingen opgelegd aan het organiseren van een evenement. Organisatorisch zowel als financieel is het niet verstandig om onder deze omstandigheden een hondenshow te organiseren.

Aanvullend daarop kregen wij een week eerder te horen dat de Evenementenhal in Venray niet meer beschikbaar is vanaf 1 januari 2021. Het bedrijf, waarvan wij de hal huren, heeft met de eigenaar van het complex een meningsverschil op basis waarvan het huurcontract is opgezegd. Op zo’n korte termijn is geen andere locatie meer beschikbaar. We zijn inmiddels al begonnen met het vinden van een geschikt alternatief voor 2022.

Met veel spijt hebben wij dit besluit genomen. Vol vertrouwen zijn we aan de slag met de toekomst. Blijf gezond en houdt vol.