Nieuws

 • 5 september 2019

  Inschrijven via ODS

  De inschrijvingen voor Dogshow Eindhoven 2020 zullen via Onlinedogshows.eu worden geregistreerd. We zijn blij met de goede contacten met ODS en wij verheugen ons op een goede samenwerking.
 • 5 september 2019

  Keurmeesterslijst 2020

  Op de pagina Keurmeesterslijst zijn de keurmeesters voor 2020 per rasgroep en per ras gepubliceerd. De Erekeuringen zijn nu ook bekend en zijn op de website gepubliceerd.
 • 5 september 2019

  Nieuwe locatie

  Vanwege de sluiting van het Beursgebouw in Eindhoven zal vanaf 2020 Dogshow Eindhoven worden gehouden in de Evenementenhal in Venray. Op de website wordt aangegeven waar de locatie zich bevindt en hoe deze gemakkelijk te bereiken is,
 • 21 december 2018

  Zes nieuwe rassen voor het eerst in Eindhoven

  Per 1 januari 2019 worden een zestal rassen Nationaal erkend. Deze rassen mogen vanaf dan ook inschreven worden op tentoonstellingen in Nederland. Dogshow Eindhoven 2019 heeft de primeur dat deze rassen bij ons op de tentoonstelling mogen worden uitgebracht. Het betreft hier de volgende rassen: Ras Land FCI groep Sectie Miniature Australian Shepherd USA 1 […]
 • 7 februari 2018

  Foto’s en uitslagen beschikbaar

  De foto’s van Best In Show en de Best In Groep zijn nu toegevoegd aan het Foto Album. Er is een nieuwe pagina Uitslagen gemaakt onder het menu Info Algemeen.